Biblioteca vie a culturii în educaţie

Volumul este o colecție de interviuri care reflectă  viziunea și parcursul profesional al unora dintre profesioniștii culturii în educație din România. Prin aceste inițiative înțelegem mai bine cum s-ar putea dezvolta o relație de succes între operatorii culturali și școlile din România și de ce anume este nevoie pentru a transforma proiecte punctuale în experiențe sistemice. Inspirație, perseverență, dedicație, generozitate sunt câteva dintre ingredientele programelor cu impact pe care le veți descoperi în paginile Bibliotecii vii a culturii în educație.

Disponibilă integral în format .pdf.

De asemenea, puteți solicita un exemplar tipărit, printr-un scurt email trimis la adresa contact@culturaineducatie.ro. Datorită numărului limitat de exemplare tipărite, vom acorda prioritate solicitărilor care propun accesul la publicație într-un spațiu public, cum ar fi biblioteca sau biroul unei organizații.

Echipa care a realizat publicația:

Editori: Raluca Iacob, Ștefania Ferchedău

Editor-asociat: Ana Maria Coman

Transcriere interviuri și corectură: Diana Ciocan

Design: Radu Manelici

Contributori (în ordine alfabetică): Radu Apostol, Magda Balica, Raluca Bem Neamu, Rodica Buzoianu, Diana Cercel și Rodica Dominteanu, Lavinia Cioacă, Codruța Cruceanu, Violeta Dascălu, Mihai iacob, Nicolae Mandea, Mina Sava, Mihaela Săsărman, Adriana Scripcariu, Miruna Tîrcă

Mulțumiri domnului Șerban Iosifescu, care semnează prefața publicației.

Asociația MetruCub – resurse pentru cultură

București, Noiembrie 2015

ISBN 978-973-0-20412-4

Toate drepturile rezervate autorilor. Nicio parte din această publicație nu poate fi reprodusă, stocată sau transmisă prin orice mijloace de natură electronică, mecanică, de copiere, sau alte forme, fără permisiunea autorilor.

Publicația Biblioteca vie a culturii în educație a fost elaborată în cadrul proiectului „Susține cultura în educație”, proiect finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România, și al proiectului cultural „Publicul viitorului”, finanțat în cadrul Programului cultural Ești București 2015.

Related Projects
Raluca Iacob_AFCN_SCiEanaliza-de-nevoi
Sari la bara de unelte