Apel Public – Atelierul de formare #3: ISTORIA LA TIMPUL PREZENT // Cum predăm, cum învățăm istoria?

Publicul are nevoie și apreciază programele de mediere culturală care ajută la descoperirea micilor comori ascunse printre obiecte, clădiri, străzi, pe lângă care trecem adesea fără să le „vedem” sau „auzim” poveștile.

Asociația Timișoara 2021 în parteneriat cu Asociația MetruCub – resurse pentru cultură și Muzeul Naţional al Banatului lansează o nouă sesiune de formare dedicată întăririi și dezvoltării capacității instituțiilor și organizațiilor culturale de a organiza activități de mediere culturală în domeniul istoriei.

Ce ne propunem?

  • Să creștem comunitatea mediatorilor culturali din Timișoara, contribuind la dezvoltarea profesională a acestora prin diversificarea domeniilor culturale abordate și a tehnicilor și abilităților de a facilita accesul unui public cât mai diferit;
  • Să prilejuim experiențe culturale relevante, memorabile, indiferent dacă inițiativa acestora aparține unor instituții, școli, sau altor programe educative, comunitare sau sociale.

Perioada de desfășurare a Atelierului#3 de lucru este 23-25 martie pentru un număr maxim de 25 de participanți.

Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile sunt binevenite atât din partea profesioniștilor, cât și a voluntarilor.

Prin participarea la atelier se exprimă acordul tacit privind implicarea în dezvoltarea și implementarea unor exerciții/ experiențe practice pe parcursul anului 2018.

Detalii privind atelierele, procedura de selecție și formularul de înscriere se găsesc pe website-ul TM2021, la următorul link: https://goo.gl/KyAcKM

Cei interesaţi se pot înscrie până în 18 martie 2018 (orele 23:59) prin completarea următorului formular de înscriere: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScaBMQ0ParezzZTBLHMg-i56OdQuzQSMJ-CDAaMvgCpixriIw/viewform.

Rezultatele selecţiei vor fi comunicate celor înscriși în data de 19 martie 2018.

Cultura în educaţie
Cultura în educaţie
Contul oficial al echipei de proiect.
Related Posts

Leave a Comment

Sari la bara de unelte