Apel Public – Atelierul de formare #4: Atelierul de formare #4: ARTA CARE SURPRINDE // Cum întâlnim cultura vie în spațiul public?

Timișoara 2021 continuă și în 2018 Programul Unității de Implicare a Publicului, o investiție pe termen lung în vederea pregătirii resurselor umane din sfera culturală pentru anul 2021 și după.

Al doilea atelier de formare din 2018, denumit Atelierul#4: ARTA CARE SURPRINDE // Cum întâlnim cultura vie în spațiul public? – o sesiune de formare dedicată deprinderii unor noi metode, tehnici și abilități de interpretare a artelor spectacolului pentru și cu publicul de toate vârstele. În acest sens, Asociația Timișoara-Capitală Culturală Europeană în parteneriat cu Asociaţia MetruCub-resurse pentru cultură și în colaborare cu Teatrul Maghiar de Stat „Csiky Gergely”, lansează un APEL PUBLIC în cadrul Proiectului de consolidare și lărgire a comunității de mediatori culturali locali pentru înscrierea la al doilea atelier de formare din anul 2018.

Ce își propune TM2021?

Să crească comunitatea mediatorilor culturali din Timișoara, contribuind la dezvoltarea profesională a acestora prin diversificarea domeniilor culturale abordate și a tehnicilor și abilităților de a facilita accesul unui public cât mai diferit;

Să prilejuiască experiențe culturale relevante, memorabile, indiferent dacă inițiativa acestora aparține unor instituții, școli, sau altor programe educative, comunitare sau sociale.

Perioada de desfășurare a Atelierului#4 este 20-22 aprilie, pentru un număr maxim de 25 de participanți.

Participarea la atelier este gratuită, în limita locurilor disponibile, iar înscrierile sunt binevenite atât din partea profesioniștilor, cât și a voluntarilor.

Participarea la atelier include și implicarea în realizarea unor exerciții/ experiențe practice pe parcursul anului 2018.

Detalii privind atelierele, procedura de selecție și formatul de înscriere se găsesc pe website-ul TM2021, la următorul link: https://goo.gl/LRKArS.

Cei interesaţi se pot înscrie până în 15 aprilie 2018 (orele 23:59) prin completarea următorului formular de înscriere: https://goo.gl/xDWxng.

Rezultatele selecţiei vor fi comunicate celor înscriși în data de 16 aprilie 2018.

Cultura în educaţie
Cultura în educaţie
Contul oficial al echipei de proiect.
Related Posts

Leave a Comment

Sari la bara de unelte