Cui se adresează ghidul?

Ce îşi propune acest ghid?  |  Cui se adresează ghidul?  |  De ce este nevoie de educaţie prin arte în şcoală?  |  Cum este clasificată educaţia?  |  Care este viziunea actuală a învăţământului românesc?

Informaţiile cuprinse în acest ghid sunt relevante pentru o largă categorie de potenţiali parteneri ai şcolii, dar el a fost gândit a avea cea mai mare utilitate pentru persoanele şi organizaţiile care răspund afirmativ la fiecare dintre itemii de mai jos:

Sunteţi profesionist în domenii ale culturii sau artei? (ex: arte – teatru, cinematografie, muzică, artă-plastică, arhitectură, design etc.; cultură: muzeală, restaurare, patrimoniu, biblioteconomie etc.)

V-aţi propus să realizaţi activităţi culturale în parteneriat cu şcoala?

Aveţi o imagine relativ clară a tipului de activitate pe care doriţi să o realizaţi în şcoală (din perspectiva obiectivelor, conţinutului, duratei, resurselor etc.)?
Dacă nu, atunci primul pas este acela de a defini propria ofertă de activităţi culturale cu dimensiune educaţională. Aceasta este necesară în stabilirea parteneriatului cu şcoala.

Aveţi materiale de prezentare ale activităţii – pliante, un site sau o pagină de Facebook uşor de găsit şi accesat?
Dacă nu, atunci se recomandă să realizaţi nişte materiale de prezentare, pentru a facilita comunicarea cu potenţialii parteneri.
Feedback-ul dumneavoastră în legătură cu acest material este binevenit. Vă invităm să intraţi în dialog cu noi la adresa: contact@culturaineducatie.ro.

Sari la bara de unelte