„Da’DeCe să mă întorc în timp” – cumpărați cartea în luna martie și primiți câteva cadouri

„Da’De ce să mă întorc în timp”, când a venit primăvara? Noi am spune că tocmai acum e bine să începeți călătoria, când soarele e sus, orașul înverzește și oamenii zâmbesc mai mult! Pare timpul perfect să urmați traseele create cu drag și inspirație de Iulia Iordan și să citiți poveștile ilustrate de Anca Smarandache. Sau să trasați noi drumuri și experiențe diferite pentru familia dumneavoastră, inspirându-vă din ghidul creat de Raluca Bem Neamu și Raluca Iacob. Iar pentru fiecare duet carte de povești-ghid (preț: 18,24 lei direct de la Asociația MetruCub), până pe 31 martie vă oferim mai multe resurse utile și plăcute pentru activitățile voastre cultural-educative:

– „Scenarii educaționale pentru ciclul gimnazial” reprezintă un ghid-suport pentru dezvoltarea competenţei de exprimare şi sensibilizare culturală a copiilor şi tinerilor, iar conceperea activităților a fost realizată în colaborare cu cadre didactice. Autori: Angelica Mihăilescu și Mihai Iacob. Publicat de Asociația MetruCub în 2016, în cadrul proiectului Lecțiile patrimoniului, finanțat de AFCN.

Biblioteca vie a culturii în educație este o colecție de interviuri care reflectă  viziunea și parcursul profesional al unora dintre profesioniștii culturii în educație din România. Editori: Ștefania Ferchedău și Raluca Iacob. Publicată de Asociația MetruCub în 2016, în cadrul proiectului Susține cultura în educație, finanțat prin Granturile SEE – Fondul ONG în România și ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului București.

– „Carta pentru Cultura Vie” este o pledoarie argumentată pentru un alt mod de a face și de a sprijini cultura în România. A fost elaborată de către Coaliția Sectorului Cultural Independent în 2012, în contextul alegerilor parlamentare și reprezintă o analiză a situației din acel moment a sectorului cultural din România, explică conceptul de cultură vie și principiile pe care se întemeiază și propune o serie de măsuri concrete considerate de importanță majoră în prezent. Editori: Raluca Pop și Ștefania Ferchedău. Publicată cu sprijinul AFCN, în cadrul proiectului VOT CULTURA 2012, realizat de Asociația MetruCub.

 -„Arta contemporană: loc de joacă și de învățare” (disponibil pe CD) este un ghid de lucru pentru cei care doresc să îi introducă pe copii în lumea artei contemporane în calitate de receptori (pentru expozițiile deja deschise în cadrul muzeelor) dar și în calitate de creatori de artă contemporană. Creat în contextul proiectului Îmi place/ Nu-mi place… prin artă, coordonat de Asociația Da’DeCe. Autoare: Iulia Iordan și Raluca Iacob.

– toate publicațiile Susține cultura în educație arhivate, pe e-mail: sintezele discuțiilor de la întâlnirile Cultura în educație, ghiduri și analiza.

„Da’De ce să mă întorc în timp” este o publicație realizată de Asociația MetruCub și Asociația Da’DeCe în 2016, cu sprijinul financiar al AFCN. Prețul unui exemplar este de 18.24 lei, dacă o achiziționați direct de la autori, dar se găsește și în librăriile Cărturești din București, în librăria Cărturești online și în librăria Seneca din București. Publicațiile-cadou se distribuie cu titlu gratuit, dar numărul exemplarele tipărite/imprimate pe suport electronic este limitat.

Oferta specială din martie, care include publicațiile tipărite și electronice suplimentare se aplică doar achizițiilor directe de la Asociația MetruCub. Plata poate fi realizată în numerar sau în contul Asociației MetruCub deschis la ING Bank, Agenția Tineretului RO67 INGB 0000 9999 0303 0761. Cărțile pot fi ridicate din București, de la biroul MetruCub din str. Marin Serghiescu nr.14 ap.6, luni-vineri 10.00 – 15.00 (pe bază de anunț în prealabil la contact@culturaineducatie.ro sau 0730.130.551).  

Cultura în educaţie
Cultura în educaţie
Contul oficial al echipei de proiect.
Related Posts

Leave a Comment

Sari la bara de unelte