Formări

În perioada martie-decembrie 2015 vom organiza formări adresate practicienilor din domeniul culturii în educație la București, Cluj și Timișoara. Formările au o durată de 2 zile și sunt facilitate de profesioniști cu experiență în diverse domenii culturale și artistice – arte vizuale, arhitectură, muzee, patrimoniu, artele spectacolului.

Sunt invitați să se înscrie la formări cadre didactice din învățământul preuniversitar, artiști și alți practicieni din domeniul culturii care au avut cel puțin o experiență de activitate culturală în cadrul școlii sau în colaborare cu o școală/în educație.

Pentru fiecare formare putem oferi granturi de călătorie (transport și cazare) pentru 5 participanți.

Toți participanții vor beneficia ulterior de consultanță online pe forumul de pe site și de promovare, ca parte a rețelei Susține cultura în educație.

Participarea la formări este gratuită.

Află detalii despre calendar, procedura de înscriere și format mai jos.

FORMĂRI PENTRU CEI CARE LUCREAZĂ ÎN DOMENIUL CULTURII

Lucrezi într-un ONG, instituție publică de cultură, pe cont propriu sau faci parte dintr-un colectiv independent de artiști? Te interesează să înveți cum să lucrezi mai bine cu școlile, pentru a aduce arta în viața copiilor? Înscrie-te la una dintre cele 4 formări pe care le organizăm.

FORMĂRI PENTRU CADRE DIDACTICE

Te preocupă integrarea artei ca instrument pentru predarea materiilor școlare? Vrei să oferi elevilor experiențe artistice profesioniste în context extrașcolar? Vrei să predai un opțional cultural, dar nu crezi că ai competențele necesare și vrei să afli cum poți contacta operatori culturali și artiști? Înscrie-te la una dintre cele 4 formări pe care le organizăm.

FORMĂRI DEDICATE MANAGEMENTULUI PROIECTELOR DE COOPERARE

Modulul de management de proiect se adresează celor care vor să facă saltul de la o activitatea punctuală la o inițiativă structurată, care necesită planificare, resurse financiare dedicate mai substanțiale, gândirea unui plan de comunicare etc. Înscrie-te la una dintre cele 2 formări pe care le organizăm.

Sari la bara de unelte