Biblioteca vie a culturii în educaţie

Volumul este o colecție de interviuri care reflectă  viziunea și parcursul profesional al unora dintre profesioniștii culturii în educație din România. Prin aceste inițiative înțelegem mai bine cum s-ar putea dezvolta o relație de succes între operatorii culturali și școlile din România și de ce anume este nevoie pentru a transforma proiecte punctuale în experiențe sistemice. Inspirație, perseverență, dedicație, generozitate sunt câteva dintre ingredientele programelor cu impact pe care le veți descoperi în paginile Bibliotecii vii a culturii în educație.

Editori: Raluca Iacob, Ștefania Ferchedău

Editor-asociat: Ana Maria Coman

Contributori (în ordine alfabetică): Radu Apostol, Magda Balica, Raluca Bem Neamu, Rodica Buzoianu, Diana Cercel și Rodica Dominteanu, Lavinia Cioacă, Codruța Cruceanu, Violeta Dascălu, Mihai Iacob, Nicolae Mandea, Mina Sava, Mihaela Săsărman, Adriana Scripcariu, Miruna Tîrcă

Mulțumiri domnului Șerban Iosifescu, care semnează prefața publicației.

Asociația MetruCub – resurse pentru cultură

București, 2015

ISBN: 978-973-0-20412-4

Disponibilă integral în format .pdf.

Publicația a fost elaborată în cadrul proiectului Susține cultura în educație, proiect finanțat prin granturile SEE 2009–2014, în cadrul Fondului ONG în România și al proiectului cultural Publicul viitorului, finanțat în cadrul Programului cultural Ești București 2015.

Related Projects
Sari la bara de unelte